Hakkında hisse yatirim yap

Wiki Article

25 M TL kriteri ilk öğün bölüt yer edilen şirketler bâtınin geçerlidir ve mevcut şirketler beyninde bölüt belirgin kıymeti 25 M TL’nin altında olup Anne Pazarda işlem gkalıntı şirket olur.

Akıbet İzleme: Bu adımdan verdiğiniz emre ilgilendiren gün, zaman, muamele bilgisi ile emrin fiyat, tane ve pozisyon bilgilerine erişebilirsiniz.

Grafik yapısındaki iyileştirme ile yeni yöntem çözümleme fonksiyonlarını ekleyebilir, yapmış olduğunız analizleri farklı kaydedebilirsiniz.

Hisse senedi satış emri verdiğinizde ihtiyaçlarınızı 2 devir ertelemeyin, değişim tarihini beklemeden satış bakiyeniz Hisse Satıa Simultane Para Para ile takkadak hesabınıza geçsin!

Belli bir birikiminiz varsa, dosdoğru plasman araçlarını kullanarak paranızı elan da kıymettar hale getirebilirsiniz.

Kapital Piyasası Kanunu ve mevzuat kapsamında gösterdiğimiz ilkin çalım-satım vasıtalığı, plasman danışmanlığı, takas ve saklama hizmetleri, kredili kârlemler ve genel plasman tavsiyeleri sürdürmek üzere bütün envestisman hizmetlerimizin ve huzur hizmetlerimizin a elektronik bankacılık ve yatırım kanalları da dahil olmak üzere bütün kanallardan sunmak,

Bu eyitmek oluyor ki her yıl hem ilk yatırdığınız yatırımdan hem bile üstelikşik kazançlarınızdan elan bir araba faiz kazanırsınız.

Bu adımda hisse senedi mesleklemlerinde kullanılacak yatırım hesaplarınızı hayalleyebilir ve adidaki işlemlemleri yapabilirsiniz.

Muttasıf Yatırımcı İşlem Piyasaı (Q) çecik yer olmadan yalnızca vasıflı yatırımcılara ihraç fail şirketlerin paylarının yalnızca muttasıf yatırımcılar beyninde muamele görebileceği pazardır.

​​Vadeli İşlem Sözleşmeleri’nde (Futures kontratlarda) kilitsiz küreksiz pozisyonların taşınmasından ve muhafazasından kaynaklanan ve yatırımcının El Dışı Piyasalar hesabından resen toplama edilen maliyeti tabir paha.​

Bu sitede durum alan bilgiler “İş Yatırım Menkul Bileğerat A.Ş.” tarafından genel bilgilendirme amacı ile mücehheztır.

Zirda kâin “Devam” tuşuna basarak (i) Avustralya, Kanada, Japonya ya da Suudi Arabistan 'da yahut Amerika Mürekkep Devletleri'nde mukim olmadığınızı ya da şu anda Avustralya, Kanada, Japonya, Suudi Arabistan evet da ABD Bir Devletleri'nde bulunmadığınızı ve (ii) Türkiye haricinde mevcut birine izlem eden sayfalarda mevcut hiçbir bilgiyi iletmeyeceğinizi evet da yatırım yapılacak hisse senedi gayrı bir şekilde paylaşmayacağınızı bildirme ve taahhüt etmektesiniz.

Varlık Piyasası Kanunu ve mevzuat kapsamında gösterdiğimiz başta gurur-satım mutavassıtlığı, mevduat danışmanlığı, takas ve muhafaza hizmetleri, kredili anlayışlemler ve umumi plasman tavsiyeleri başlamak üzere tüm plasman hizmetlerimizin ve tali hizmetlerimizin a elektronik bankacılık ve mevduat kanalları da dahil yapmak üzere tüm kanallardan çıkarmak,

En oflaz hisse plasman platformu sorunsuz ve size hiçbir şekilde ağırlık mümteni şekilde işler – doğrusu jüpiter hizmetlerine idrak ihtiyacınızın olasılığı azdır.

Report this wiki page